Berdagang CFD Saham dengan FXTM

Dapatkan peluang anda yang seterusnya daripada beberapa syarikat yang terbesar di dunia

Mula Berdagang

Perdagangan adalah berisiko. Modal anda berhadapan dengan risiko.

Perdagangan pergerakan harga bagi saham daripada jenama besar seperti Apple dan Alibaba ialah kaedah yang sangat baik untuk mempelbagaikan portfolio anda dan menawarkan anda akses kepada saham syarikat popular tanpa perlu membeli saham secara langsung.

Walau apa pun matlamat pelaburan anda, manfaatkan sepenuhnya tindakan pasaran hari ini dan mula berdagang CFD saham dengan FXTM.

Mengapa berdagang CFD saham?

Gunakan leveraj untuk kelebihan anda

Spread dan komisen untuk kelebihan anda

Berdagang CFD saham di akaun Advantage MT5 dengan spread serendah 0.1 dan anda dikenakan komisen tetap $4 setiap lot – salah satu daripada kadar terbaik dalam perniagaan.

Dapatkan manfaat daripada harga yang menurun

Gunakan leveraj untuk kelebihan anda

Tidak seperti perdagangan saham secara langsung, dengan CFD anda boleh menggunakan leveraj untuk meningkatkan potensi anda meraih untung (di samping memahami bahawa kerugian yang besar juga boleh berlaku).

Ketelusan dan keselamatan

Dapatkan manfaat daripada harga yang menurun

Tidak seperti perdagangan saham, anda boleh membuat pesanan pendek pada CFD saham dan memanfaatkan harga saham yang menurun, bukan hanya saham yang meningkat.

Berdagang dengan serendah $100

Ketelusan yang terbaik

Statistik Prestasi FXTM, termasuk Sebut Harga Semula, Gelinciran dan Pelaksanaan Pesanan disemak oleh PwC.

Perdagangan saham CFD

Perdagangan CFD daripada pasaran saham memberi anda peluang untuk berdagang pergerakan harga saham daripada syarikat yang terbesar dan terkenal di dunia.

Saham Syarikat Utama

Semua tanda dagangan yang dipaparkan adalah hak milik pemilik masing-masing dan bukanlah sokongan atau cadangan kepada organisasi tersebut. Sebarang penggunaan tanda dagangan bukan bertujuan untuk menandakan, secara langsung atau tidak langsung, bahawa organisasi tersebut menyokong atau mempunyai sebarang hubungan dengan FXTM.

Bagaimanakah perdagangan saham CFD berfungsi?

Kontrak untuk Perbezaan (CFD) ialah perjanjian antara pembeli dan penjual. Itu bermakna penjual akan membayar pembeli perbezaan antara harga semasa saham dan harganya pada masa kontrak ditentukan. Apabila berdagang CFD saham, pelabur membuat spekulasi sama ada nilai saham akan naik atau turun.

Salah satu manfaat perdagangan CFD ialah anda berdagang pada jangkaan tentang pergerakan harga, oleh itu anda tidak perlu benar-benar membeli aset pendasar. Oleh sebab anda boleh membuat kedudukan pendek (menjangkakan harga akan menurun) dan juga kedudukan panjang (menjangkakan harga akan meningkat), anda masih boleh menghasilkan untung apabila nilai saham menurun — bukan hanya apabila nilainya meningkat.

Hal ini memberi pedagang CFD saham fleksibiliti yang lebih baik dan lebih banyak peluang untuk mendapat untung daripada pergerakan pasaran. Dengan cara yang sama, anda perlu mengetahui tentang potensi kerugian apabila memilih kedudukan panjang atau pendek pada harga saham.

Platform perdagangan untuk CFD saham

Gabungkan kuasa MetaTrader dengan perkhidmatan FXTM yang memenangi anugerah untuk pengalaman perdagangan yang tiada tandingannya.

Kami menawarkan platform perdagangan yang termaju dalam industri, MetaTrader 5 pada PC, Mac, peranti mudah alih atau tablet untuk disesuaikan dengan anda.

Platform intuitif ini dilengkapi dengan semua alat yang diperlukan untuk memaksimumkan potensi perdagangan anda, termasuk penunjuk teknikal, carta interaktif dan sistem keselamatan yang hebat.

Perdagangan CFD saham tersedia pada jenis akaun kami yang paling popular, Advantage dan juga akaun Advantage Plus.

Perdagangan adalah berisiko. Modal anda berhadapan dengan risiko.

platform-perdagangan

Mula Berdagang CFD Saham dengan FXTM

Leveraj

Leveraj membolehkan anda meningkatkan kuasa membeli anda. Pedagang perlu ingat bahawa leveraj boleh meningkatkan kerugian anda dan juga keuntungan anda.

Spread

Nikmati spread yang kompetitif bermula dari hanya 0.1 pada akaun perdagangan Advantage.

Layari halaman Perbandingan Akaun Perdagangan hari ini untuk mengetahui tentang akaun perdagangan yang paling sesuai untuk matlamat pelaburan anda.

Waktu Perdagangan

Waktu dagangan berbeza. Waktu dagangan saham AS ialah 4.30 petang - 11.00 malam waktu pelayan.

Waktu dagangan saham HK ialah 4.30 pagi – 11.00 pagi waktu pelayan (dengan waktu rehat 7 - 8 pagi).

Ketahui lebih lanjut.

Mula Berdagang

Perdagangan adalah berisiko. Modal anda berhadapan dengan risiko.

Scroll Top
Amaran risiko: Berdagang adalah berisiko. Modal anda berhadapan risiko. Exinity Limited dikawal selia oleh FSC (Mauritius).
Amaran risiko: Berdagang adalah berisiko. Modal anda berhadapan risiko. Exinity Limited dikawal selia oleh FSC (Mauritius).